Original title: Systém HACCP a jeho implementace ve faremním zpracování hovězího masa
Translated title: HACCP system and its implementation in farm processing of beef
Authors: KOTRCOVÁ, Markéta
Document type: Master’s theses
Year: 2021
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: critical point; cutting plant; HACCP; bourárna; HACCP; kritický bod
Citation: KOTRCOVÁ, Markéta. Systém HACCP a jeho implementace ve faremním zpracování hovězího masa. České Budějovice, 2021. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/61389

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-516571


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2023-01-15, last modified 2024-03-17


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share