Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 3 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Systém HACCP a jeho implementace ve faremním zpracování hovězího masa
KOTRCOVÁ, Markéta
Systém analýzy rizik a řízení kritických bodů je systém, který pomáhá udržet zdravotní nezávadnost potravin. Součástí plánu HACCP je zavedení kritických kontrolních bodů a tím stanovit místa, kde hrozí největší riziko pro bezpečnost potravin. Tato místa se musí monitorovat, kontrolovat a zaznamenávat. V případě potřeby použít nápravná opatření. Hlavním úkolem systému HACCP je výroba bezpečných potravin. V první části diplomové práce jsem se věnovala literární rešerši, kde je zpracována dostupná literatura, v druhé části diplomové práce byly pro konkrétní podnik-bourárna navrženy potřebné dokumenty, které jsou součástí systému HACCP. V analýze nebezpečí byly stanoveny kritické body a kritické kontrolní body.
Studie a projektová žádost o dotaci ze SZIF
Kotrčová, Markéta
Tato bakalářská práce se věnuje získání dotace ze Státního zemědělského intervenčního fondu na nákup nového technologického vybavení v podniku Mlýn Havlíčkův Brod, spol. s r. o. Projektová žádost bude realizována na základě programového dokumentu - Program rozvoje venkova. Součástí praktické části práce je popis problematických bodů projektu. Vyplněný formulář žádosti o dotaci je uveden v příloze práce.
Ptačí chřipka a její chovatelské důsledky
KOTRCOVÁ, Markéta
V bakalářské práci na téma ptačí chřipka a její chovatelské důsledky je analyzován současný stav nákazové situace ptačí chřipky v České Republice. Hlavním cílem bylo zjistit příčinu, přehled, výskyt a dopad ptačí chřipky na chov drůbeže.

Viz též: podobná jména autorů
1 KOTRČOVÁ, Michaela
3 Kotrčová, Markéta
1 Kotrčová, Martina
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.