Název: VÝVOJ NOVÝCH RYBÍCH PRODUKTŮ PRO PŘEDŠKOLNÍ DĚTI
Autoři: KALICOVOVÁ, Veronika
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2020
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: DHA; EPA; HUFA; kapr obecný (Cyprinus carpio); mastné kyseliny; nenasycené mastné kyseliny; nutriční hodnoty; pstruh duhový (Oncorhynchus mykiss); PUFA; ryby; rybí karybanátek (karbanátek); rybí kuličky; rybí mistura; rybí produkty; rybí párky; rybí šunka; senzorické hodnocení; stravování předškolních dětí; sumeček arfický (Clarias gariepinus).; African catfish (Clarias gariepinus).; common carp (Cyprinus carpio); DHA; EPA; fatty acids; feeding of preschool children; fish; fish balls; fish ham; fish karybanatek (fish patty); fish mistura; fish products; fish sausages; HUFA; nutritional values; PUFA; Rainbow trout (Oncorhynchus mykiss); sensory evaluation; unsaturated fatty acids
Citace: KALICOVOVÁ, Veronika. VÝVOJ NOVÝCH RYBÍCH PRODUKTŮ PRO PŘEDŠKOLNÍ DĚTI. České Budějovice, 2020. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta rybářství a ochrany vod

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/61381

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-516565


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2023-01-15, naposledy upraven 2024-03-17.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet