Název: Optimalizace vlastností obalu vybraného masného výrobku
Překlad názvu: Optimization of packaging properties of selected meat products
Autoři: ZAJÍCOVÁ, Vladana
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2021
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: hmotnostní ztráty; plastová střeva; salám Vysočina; technologické obaly; trvanlivé tepelně opracované; non-fermented; plastic casings; technological packaging; Vysočina salami; weight loss
Citace: ZAJÍCOVÁ, Vladana. Optimalizace vlastností obalu vybraného masného výrobku. České Budějovice, 2021. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/61035

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-516384


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2023-01-15, naposledy upraven 2024-03-17.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet