Original title: Zpracování výlisků semen tykve olejné (Cucurbita pepo L.) na mouku a bílkovinný koncentrát
Translated title: Processing of pumpkin (\kur{Cucurbita pepo} L.) seed cake for flour and protein concentrate
Authors: PEŠKOVÁ, Ema
Document type: Bachelor's theses
Year: 2020
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: defatted pumpkin flour; fluted pumpkin; functional properties of pumpkin flour; nitrogenous substances; pumpkin protein concentrate; dusíkaté látky; funkční vlastnosti tykvové mouky; odtučněná tykvová mouka; tykvové výlisky; tykvový proteinový koncentrát
Citation: PEŠKOVÁ, Ema. Zpracování výlisků semen tykve olejné (Cucurbita pepo L.) na mouku a bílkovinný koncentrát. České Budějovice, 2020. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/57807

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-514895


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Bachelor's theses
 Record created 2023-01-15, last modified 2024-03-17


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share