Original title: Hodnocení kvality bezlepkových potravin se zaměřením na pečivo
Authors: OSINKOVÁ, Radka
Document type: Master’s theses
Year: 2020
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: additives; gluten-free bread; hemp flour; mash; shelf live; bezlepkový chléb; konopná mouka; přídatné látky; trvanlivost; zápara
Citation: OSINKOVÁ, Radka. Hodnocení kvality bezlepkových potravin se zaměřením na pečivo. České Budějovice, 2020. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/57546

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-514761


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2023-01-15, last modified 2024-03-17


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share