Original title: Možnosti sledování vlivu zvýšené konzumace zeleniny a potravinových zdrojů omega-3 mastných kyselin na hladinu alimentárních antioxidantů a omega-3 mastných kyselin v krevní plazmě konzumentů.
Translated title: Possibilities to monitor the effect of increased consumption of vegetables and omega-3 fatty acid food sources to the level of dairy oxidants and omega-3 fatty acids in the blood plasma of consumers.
Authors: SVOBODOVÁ, Jana
Document type: Master’s theses
Year: 2020
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: blood plasma; omega-3 fatty acids; red blood cells; krevní plazma; omega-3 mastné kyseliny; červené krvinky
Citation: SVOBODOVÁ, Jana. Možnosti sledování vlivu zvýšené konzumace zeleniny a potravinových zdrojů omega-3 mastných kyselin na hladinu alimentárních antioxidantů a omega-3 mastných kyselin v krevní plazmě konzumentů.. České Budějovice, 2020. diplomová práce (Mgr.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Pedagogická fakulta

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/57244

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-514597


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2023-01-15, last modified 2023-01-15


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share