Název: Tvořivé pojetí výuky vzdělávacího celku Příprava pokrmů na 1. stupni ZŠ
Překlad názvu: Creative Teaching Concepts of the Education of the Whole Preparation of the Dishes in Primary School Education
Autoři: ŠIMEČKOVÁ, Lucie
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2020
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: aktivizační metody; exkurze; příprava pokrmů; tvořivost; člověk a svět práce; activation methods; creativity; excursions; man and the world of work; preparation of meals
Citace: ŠIMEČKOVÁ, Lucie. Tvořivé pojetí výuky vzdělávacího celku Příprava pokrmů na 1. stupni ZŠ. České Budějovice, 2020. diplomová práce (Mgr.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Pedagogická fakulta

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/56352

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-514214


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2023-01-15, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet