Název: Sledování změny vybraných ukazatelů v průběhu zrání piva
Překlad názvu: Changes of selected indicators during the aging of beer
Autoři: NOVÁK, Jan
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2020
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: chemická analýza; jakost; kvašení; minipivovar; pivo; porovnání; technologie; zrání; beer; chemical analysis; comparison; fermentation; maturation; microbrewery; quality; technology
Citace: NOVÁK, Jan. Sledování změny vybraných ukazatelů v průběhu zrání piva. České Budějovice, 2020. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/54202

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-513939


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2023-01-15, naposledy upraven 2024-03-17.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet