Název: Doplňkové látky ve výživě drůbeže
Autoři: PEKAŘOVÁ, Eliška
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2020
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: doplňkové látky; drůbež; nutritivní; senzorické; technologické; Výživa; zootechnické; additives; Nutrition; nutritive; poultry; sensory; technological; zootechnical
Citace: PEKAŘOVÁ, Eliška. Doplňkové látky ve výživě drůbeže. České Budějovice, 2020. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/53957

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-513912


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2023-01-15, naposledy upraven 2024-03-17.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet