Název:
Doplňkové látky ve výživě drůbeže
Autoři:
PEKAŘOVÁ, Eliška Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok:
2020
Jazyk:
cze
Abstrakt: [cze][eng] Tato bakalářská práce se zabývá odlišností trávení, potřebnými živinami a doplňkovými látkami pro drůbež. Doplňkové látky jsou rozděleny do čtyř skupin zootechnické, technologické, senzorické a nutritivní doplňkové látky. Každá skupina je popsána a jsou charakterizovány jednotlivé druhy doplňkových látek a jejich využití ve výživě. V práci jsou popsané jednotlivé látky a jejich popis a vliv na zdraví, produkci nebo krmivo.This bachleor work deals with the diference in digestion, necessary nutritiv and nutritiv additives for poultry. Feeding adittives are divaide into four groups zootechnical, technological, sensory and nutritive additives. Each group is described and individual types of additives and their use in nutrition are characterized. The work describes individual substances and their description and effect on health, production or feed.
Klíčová slova:
doplňkové látky; drůbež; nutritivní; senzorické; technologické; Výživa; zootechnické; additives; Nutrition; nutritive; poultry; sensory; technological; zootechnical Citace: PEKAŘOVÁ, Eliška. Doplňkové látky ve výživě drůbeže. České Budějovice, 2020. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická
Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
(web)
Informace o dostupnosti dokumentu:
Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU. Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/53957