Název: Porovnání různých technologií konzervace objemné píce ve vybraných podnicích.
Překlad názvu: The comparison of different technologies of roughage fodder in selected farm
Autoři: NOVÁKOVÁ, Vladimíra
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2020
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: chemické složení krmiv; hodnocení jakosti; konzervační proces; seno; travní senáž; chemical composition of feed; grass silage; hay; preservation proces; quality rating
Citace: NOVÁKOVÁ, Vladimíra. Porovnání různých technologií konzervace objemné píce ve vybraných podnicích.. České Budějovice, 2020. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/53952

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-513911


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2023-01-15, naposledy upraven 2024-03-17.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet