Název: Jsou parmy obecné v době výtěru "jedovaté" pro ostatní vodní organismy?
Autoři: ŠVEJDA, Pavel
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2020
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: evoluce; nenasycené mastné kyseliny; parma obecná; parmová cholera; predátoři; toxin; barbel cholera; common barbel; evolution; predators; toxicity; unsaturated fatty acids
Citace: ŠVEJDA, Pavel. Jsou parmy obecné v době výtěru "jedovaté" pro ostatní vodní organismy?. České Budějovice, 2020. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta rybářství a ochrany vod

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/53121

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-513810


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2023-01-15, naposledy upraven 2024-03-17.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet