Název: Podmínky efektivního využití produktové a jídelnové mapy
Autoři: POPELKA, Martin
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2020
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: "Produktová a jídelnová mapa Jihočeského kraje"; regionální produkce a distribuce potravin; školní stravování; "Product and dining map of the South Bohemian Region"; regional food production and distribution; school canteens
Citace: POPELKA, Martin. Podmínky efektivního využití produktové a jídelnové mapy. České Budějovice, 2020. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/50801

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-513635


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2023-01-15, naposledy upraven 2024-03-17.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet