Original title: Možnosti ovlivnění textury masa kapra obecného (Cyprinus carpio)
Translated title: Possibilities affection the texture of meat common carp (Cyprinus carpio)
Authors: SUCHÁNEK, David
Document type: Master’s theses
Year: 2009
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: Cyprinus carpio; freezing; marinating; textural properties; texture; texture profile analysis; analýza texturního profilu; Cyprinus carpio; marinování; textura; texturní vlastnosti; zmrazování
Citation: SUCHÁNEK, David. Možnosti ovlivnění textury masa kapra obecného (Cyprinus carpio). České Budějovice, 2009. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/5791

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-51346


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2011-08-22, last modified 2023-01-15


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share