Original title: Obsah jodu v mléce a mléčných výrobcích
Translated title: Iodine content in milk and milk produkts
Authors: DAVIDOVÁ, Lucie
Document type: Master’s theses
Year: 2009
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: iodine; milk; yogurt; Jod; jogurt; mléko
Citation: DAVIDOVÁ, Lucie. Obsah jodu v mléce a mléčných výrobcích. České Budějovice, 2009. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/8229

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-513177


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2023-01-15, last modified 2023-01-15


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share