Název: Stanovení systému kritických bodů v konkrétním zařízení stravovacích služeb
Překlad názvu: Hazard analysis and critical control point in specific public catering facility
Autoři: JINDROVÁ, Klára
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2006
Jazyk: cze
Citace: JINDROVÁ, Klára. Stanovení systému kritických bodů v konkrétním zařízení stravovacích služeb. České Budějovice, 2006. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zdravotně sociální fakulta

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/4463

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-512823


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2023-01-15, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet