Název: Současná úroveň hodnocení jakosti potravinářských produktů v České republice
Překlad názvu: The Quality Assessment Standard of Food Products in The Czech Republic
Autoři: KLOROVÁ, Jana
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2009
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: HACCP; hygienický balíček; kontrola potravin; nápravná opatření; pokuty; potraviny; Státní veterinární správa ČR; zdravotní nezávadnost potravin; food; food control; food safety; HACCP; penalties; remedial measure; State veterinary Administration
Citace: KLOROVÁ, Jana. Současná úroveň hodnocení jakosti potravinářských produktů v České republice. České Budějovice, 2009. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/8951

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-51270


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2011-08-22, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet