Název: Biopotraviny: výrobní a odbytový potenciál horských a podhorských oblastí (Jihočeský kraj)
Překlad názvu: Organic food - land and sale potential of montane and submontane region (Southbohemian region)
Autoři: HORSKÁ, Alena
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2011
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: biopotraviny; ekoagroturistika; ekofarmy; ekologické zemědělství; horské a podhorské oblasti; rostlinná produkce; živočišná produkce; animal production; bioproducts; crop production; montane and submontane areas; organic farming; organic farms; rural tourism
Citace: HORSKÁ, Alena. Biopotraviny: výrobní a odbytový potenciál horských a podhorských oblastí (Jihočeský kraj). České Budějovice, 2011. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Ekonomická fakulta

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/15803

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-51040


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2011-08-22, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet