Název: Francouzské přejímky z oblasti řemeslného pekařství a cukrářství užívané v češtině
Překlad názvu: French loanwords concerning the field of artisanal baked goods and confectionery used in Czech
Autoři: Šošolíková, Klára ; Mudrochová, Radka (vedoucí práce) ; Nádvorníková, Olga (oponent)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2022
Jazyk: fre
Abstrakt: [eng] [cze]

Klíčová slova: přejímky|lexikologie|francouzština|cukrářství|řemeslné pekařství|francouzská gastronomie; loanwords|lexicology|French language|confectionery|artisanal baking|French gastronomy

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/176225

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-509440


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2022-10-09, naposledy upraven 2023-12-24.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet