Original title: Výskyt biologicky účinných aminů a polyaminů ve vybraných druzích zrajících sýrů
Translated title: The occurrence of biologically active amines and polyamines in selected types of ripened cheese
Authors: POJER, Pavel
Document type: Master’s theses
Year: 2011
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: beta-phenylethylamine; Biogenic amines; cadaverine; Cheese; histamine; HPLC; putrescine; spermidine; spermine; tryptamine; tyramine; beta-fenylethylamin; Biogenní aminy; histamin; HPLC; kadaverin; putrescin; spermidin; spermin; Sýr; tryptamine; tyramin
Citation: POJER, Pavel. Výskyt biologicky účinných aminů a polyaminů ve vybraných druzích zrajících sýrů. České Budějovice, 2011. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/15073

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-50690


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2011-08-22, last modified 2023-01-15


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share