Název: Výroba sladkých vs. kyselých čerstvých sýrů
Překlad názvu: Production of acid- vs. rennet-curd fresh cheese varieties
Autoři: Veselá, Vendula ; Suská, Alžběta (oponent) ; Vítová, Eva (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2022
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: aromatické látky; GC-FID/MS; MK; senzorická analýza; SPME; čerstvé sýry; aroma compounds; FA; fresh cheese; GC-FID/MS; sensory analysis; SPME

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/205717

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-503291


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2022-06-26, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet