Název: Využití hmotnostní spektrometrie při proteinové analýze vybraných skořápkových plodů
Překlad názvu: Protein analysis of selected nuts by mass spectrometry
Autoři: Kadeřábková, Lucie ; Kučková, Štěpánka (vedoucí práce) ; Chroustová, Kateřina (oponent)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2022
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: analýza hlavních komponent; hmotnostní spektrometrie; proteiny; skořápkové plody; mass spectrometry; nuts; principal component analysis; proteins

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/172620

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-502425


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2022-06-12, naposledy upraven 2023-12-17.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet