Název: Inovace experimentálního e-nosu pro analýzu pachů v potravinářství
Překlad názvu: Innovation of experimental e-nose for odor analysis in the food industry
Autoři: Janošíková, Pavla ; Búran, Martin (oponent) ; Adámek, Martin (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2022
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: amoniak; analýza hlavních komponent; Bluetooth; CO2; Elektronický nos; mobilní aplikace; program; senzory plynů; ammonia; Bluetooth; CO2; Electronic nose; gas sensors; mobile application; principal components analysis; program

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/204949

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-502239


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2022-06-12, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet