Název: Stanovení mykotoxinů v komerčních pivech
Překlad názvu: The determination of mycotoxins in commercial beers
Autoři: Martiník, Jan ; Benešová,, Karolína (oponent) ; Mgr. Marek Pernica, Ph.D (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2022
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: 11+Myco MS-PREP®; imunoafinitní kolonka; MS; mykotoxiny; pivo; UPLC; 11+Myco MS-PREP®; beer; immunoaffinity column; MS; mycotoxins; UPLC

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/204563

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-501883


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2022-05-29, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet