Original title: Fortifikace pekařských výrobků proteinovým izolátem z pšeničných otrub
Translated title: Fortification of bakery products with protein isolate from wheat bran
Authors: Bidmonová, Karolína ; Vítová, Eva (referee) ; Pořízka, Jaromír (advisor)
Document type: Master’s theses
Year: 2022
Language: cze
Publisher: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: extenzograph; farinograph; fortifications; Proteins; sensory analysis; wheat bran; wheat bran protein isolate; whey protein; extenzograf; farinograf; fortifikace; proteinový izolát z pšeničných otrub; Proteiny; pšeničné otruby; senzorická analýza; syrovátkový protein

Institution: Brno University of Technology (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Brno University of Technology Digital Library.
Original record: http://hdl.handle.net/11012/204451

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-501789


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > Brno University of Technology
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2022-05-29, last modified 2022-09-04


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share