Název: Metodika kryokonzervace in vitro kultur ovocných dřevin
Překlad názvu: Methodology of cryoconservation of in vitro cultures of fruit trees
Autoři: Bilavčík, Alois ; Faltus, Miloš ; Zámečník, Jiří
Typ dokumentu: Metodiky
ISBN: 978-80-7427-342-1
Rok: 2020
Jazyk: cze
Nakladatel: Výzkumný ústav rostlinné výroby, v.v.i.
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: bezpečné uchování; ovocné dřeviny; ultranízké teploty; fruit trees; safe storage; ultra-low temperatures
Poznámka: Dokument vznikl s podporou Ministerstva zemědělství ČR v rámci řešení institucionálního projektu č. RO0418
Citace: BILAVČÍK, Alois, Miloš FALTUS a Jiří ZÁMEČNÍK. Metodika kryokonzervace in vitro kultur ovocných dřevin. Praha: Výzkumný ústav rostlinné výroby, 2020. ISBN 978-80-7427-342-1.
Práva: Dílo je chráněno podle autorského zákona č. 121/2000 Sb.

Instituce: Národní centrum zemědělského a potravinářského výzkumu, v.v.i. (web)

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-501606


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Věda a výzkum > Veřejné výzkumné instituce > Národní centrum zemědělského a potravinářského výzkumu, v.v.i.
Analytické a metodické materiály > Metodiky
 Záznam vytvořen dne 2022-05-20, naposledy upraven 2025-03-27.


Plný text:
Pokud se vám dokument nezobrazí v prohlížeči, uložte jej na svůj PC a otevřete jej v příslušném programu.
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet