Název:
Analýza možnosti stravování zaměstnanců
Překlad názvu:
The activity analysis the gastronomic services in the workplaces
Autoři:
Zrcková, Kateřina ; Mlejnková, Lena (vedoucí práce) Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok:
2007
Jazyk:
cze
Nakladatel: Vysoká škola ekonomická v Praze
Abstrakt: [cze][eng] Diplomová práce charakterizuje stravovací služby, především pak účelové stravování a hlavně jeho největší část - zaměstnanecké stravování. Stručně popisuje jeho vývoj a současný stav. Popisuje možnosti stravování zaměstnanců na letišti Praha Ruzyně, konkrétně ve dvou největších společnostech ČSA a.s. a Správa Letiště Praha, s.p.. Závěr práce se věnuje průzkumu spokojenosti zaměstnanců letiště Praha Ruzyně s nabízeným (poskytovaným) závodním stravováním.The thesis characterizes the catering services. Especially the purpose catering and its largest part, which is - employee's catering. It shortly describes its development and present condition. It describes the possibilities of catering services at the Prague Ruzyne airport / particularly concentrating on the two biggest companies CSA a.s. and Prague airport/. The conclusion of the diploma work is focused on the satisfaction of the employees with offered catering services at the airport Prague.
Klíčová slova:
Analýza spokojenosti; Stravovací služby; Závodní stravování; Analysis of the satisfaction rate; catering services; employee's catering, canteen catering
Instituce: Vysoká škola ekonomická v Praze
(web)
Informace o dostupnosti dokumentu:
Dostupné v digitálním repozitáři VŠE. Původní záznam: http://www.vse.cz/vskp/eid/8908