Název:
Využití trendu zážitkového turismu v gastronomii
Překlad názvu:
THE USAGE OF THE TREND OF THE EXPERIENCE TOURISM IN GASTRONOMY
Autoři:
ADRIÁNOVÁ, Jana Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok:
2008
Jazyk:
cze
Abstrakt: [cze][eng] Základním cílem této diplomové práce bylo zjištění nových trendů v gastronomii a jejich uplatnění v současném životě. Především, jak na tyto novodobé trendy reagují lidé, jaké jsou jejich požadavky a do jaké míry je aplikují nebo přijímají. Dále, jak vnímají {\clqq}zážitkovou gastronomii``, čemu dávají přednost a zda jsou spokojeni či naopak.The basic aim of this thesis was a discovery of new trends in gastronomy and their use in contemporary life. Especially, how people react to the modern trends, what are their claims and what measurement they apply or accept them. How they perceive {\clqq}experience gastronomy``, what they prefer and whether they are satisfied or not.
Klíčová slova:
cestovní ruch; gastronomie; restaurace; trend; zážitek; experience; gastronomy; restaurant; tourism; trend Citace: ADRIÁNOVÁ, Jana. Využití trendu zážitkového turismu v gastronomii. České Budějovice, 2008. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Ekonomická fakulta
Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
(web)
Informace o dostupnosti dokumentu:
Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU. Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/5726