Název: Hygienické parametry syrového kravského mléka ve vztahu k použité dezinfekci mléčné žlázy.
Překlad názvu: Hygienic parametres of raw cow´s milk in relation to used disinfection of mammary gland.
Autoři: PEŠLOVÁ, Pavla
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2008
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: celkový počet mikroorganismů; dezinfekce mléčné žlázy; Mléko; postdipping; počet somatických buněk.; predipping; disinfection milk gland; Milk; postdipping; predipping; the somatic cells count.; the total bacterial count
Citace: PEŠLOVÁ, Pavla. Hygienické parametry syrového kravského mléka ve vztahu k použité dezinfekci mléčné žlázy.. České Budějovice, 2008. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/5647

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-48467


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2011-08-22, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet