Název: Mléčné výrobky ve výživě člověka, legislativní značení v ČR; informovanost a preference spotřebitelů
Překlad názvu: Dairy products in human nutrition, labelling according to czech legislation; consumer information and preferences
Autoři: Dovolová, Barbora ; Kudlová, Eva (vedoucí práce) ; Dostálová, Jana (oponent)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2016
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: jogurt; legislativní značení etiket; mléko; mléčné výrobky; máslo; smetana; sýr; tvaroh; výživa; butter; cheese; cream; curd; dairy products; dairy products labelling; milk; nutrition; yoghurt

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/74928

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-481156


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2022-05-08, naposledy upraven 2022-05-08.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet