Název: Optické metody kontroly fermentačních procesů a hodnocení kvality jejich produktů
Překlad názvu: Optical methods of fermentation processes and production quality control
Autoři: Gabriel, Petr ; Sladký, Petr (vedoucí práce) ; Gášková, Dana (oponent) ; Šavel, Jan (oponent)
Typ dokumentu: Disertační práce
Rok: 2009
Jazyk: cze

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/24348

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-481132


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Disertační práce
 Záznam vytvořen dne 2022-05-08, naposledy upraven 2022-05-08.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet