Název:
Nutraceutický vliv fermentovaných produktů na imunitu a obranyschopnost u člověka
Překlad názvu:
Nutraceutical impact of fermented products on human immunity and self - defence mechanisms.
Autoři:
EIBLOVÁ, Veronika Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok:
2008
Jazyk:
cze
Abstrakt: [cze][eng] Tato bakalářská práce osvětluje nutraceutický vliv fermentovaných výrobků na imunitu u člověka. Objasňuje vliv probiotik, prebiotik a synbiotik na počet lidských lymfocytů. Zkoumalo se, zda má opakovaného podávání fermentovaných potravinových produktů příznivý vlivna obranyschopnost člověka.This bachelor thesis deals with nutraceutical impact of fermented products on human immunity and self - defence mechanisms. It presents probiotics, prebiotics and synbiotics and their supposed healthy influence on human immunity and self - defence mechanisms. We can also find here comparing of conclusions of the intervention on immunity of organisms and the status of cell immunity and the quality of life.
Klíčová slova:
Fermentované produkty; lidská imunita; prebiotika; probiotika; synbiotika; Fermented products; human immunity; prebiotics; probiotics; synbiotics Citace: EIBLOVÁ, Veronika. Nutraceutický vliv fermentovaných produktů na imunitu a obranyschopnost u člověka. České Budějovice, 2008. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Přírodovědecká fakulta
Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
(web)
Informace o dostupnosti dokumentu:
Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU. Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/9624