Název: Efekt tepelné přípravy jídel na kvalitu vnitřního ovzduší v restauracích rychlého občerstvení
Překlad názvu: The effect of cooking on indoor air quality in fast food restaurants.
Autoři: Štolcpartová, Jitka ; Braniš, Martin (vedoucí práce) ; Hůnová, Iva (oponent)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2009
Jazyk: cze

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/25697

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-466631


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2022-05-08, naposledy upraven 2022-05-08.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet