Název: Faktory ovlivňující štěpení proteinů trypsinem v shotgun proteomických experimentech
Překlad názvu: Factors influencing trypsin cleavage of proteins in shotgun proteomic experiments
Autoři: Totzauerová, Kateřina ; Lenčo, Juraj (vedoucí práce) ; Řehulka, Pavel (oponent)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2013
Jazyk: cze

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/52994

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-465657


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2022-05-08, naposledy upraven 2022-05-08.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet