Název: Faktory ovlivňující vznik a trvání potravních averzí
Překlad názvu: Factors affecting formation and persistence of dietary aversions
Autoři: Křístková, Barbora ; Exnerová, Alice (vedoucí práce) ; Frynta, Daniel (oponent)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2016
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: chuťová averze; podmiňování; potravní averze; dietary aversion; passive avoidance learning; retention interval; sickness-conditioned learning; taste aversion; taste aversion conditioning

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/77209

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-463280


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2022-05-08, naposledy upraven 2022-05-08.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet