Název: Porovnání různých způsobů přípravy mléčné žlázy skotu k dojení
Překlad názvu: Comparison of different ways of cattle lacteal gland preparation before milking
Autoři: HAJNÁ, Lenka
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2009
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: dojení; kvalita mléka; mléčná žláza; skot; cattle; lacteal gland; milk quality; milking
Citace: HAJNÁ, Lenka. Porovnání různých způsobů přípravy mléčné žlázy skotu k dojení. České Budějovice, 2009. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/7691

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-45865


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2011-08-22, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet