Překlad názvu: Effect of post-harvest processing on quality of Sambuci fructus
Autoři: Brňáková, Lenka ; Spilková, Jiřina (vedoucí práce) ; Kašparová, Marie (oponent)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2015
Jazyk: slo
Abstrakt: [eng] [cze]

Klíčová slova: anthokyany; flavonoidy; Sambuci fructus; Sambucus nigra L; anthocyanins; flavonoids; Sambuci fructus; Sambucus nigra L

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/62553

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-457361


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2022-04-24, naposledy upraven 2022-04-24.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet