Název: Metody senzorického posuzování rybího masa
Překlad názvu: The Methods of the Sensorial Appraisal of the Fish Meal Quality
Autoři: TOMEČEK, Ondřej
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2008
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: hodnocení; maso; parametr; ryba; senzorické; classification; fish; meel; parameter; senzorial
Citace: TOMEČEK, Ondřej. Metody senzorického posuzování rybího masa. České Budějovice, 2008. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/7539

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-45685


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2011-08-22, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet