Název: Potraviny ovlivňující funkci štítné žlázy
Překlad názvu: Foods affecting function of the thyroid glande
Autoři: Ciprová, Markéta ; Chrpová, Diana (vedoucí práce) ; Ezechiášová, Věra (oponent)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2021
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: hypertyreóza; hypotyreóza; jod; struma; strumigeny; výživa; zásobení jodem; štítná žláza; goiter; hyperthyroidism; hypothyroidism; iodine; iodine supply; nutrition; strumigens; thyroid gland

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/171451

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-456230


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2022-02-27, naposledy upraven 2023-12-31.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet