Original title: Gastronomie jako součást životního stylu na stránkách českých celostátních tištěných médií v období první Československé republiky
Translated title: Gastronomy as a part of life style in the Czech national print media in the period between the wars in Czechoslovak Republic
Authors: Zábrodská, Kristina ; Köpplová, Barbara (advisor) ; Vošahlíková, Pavla (referee) ; Burešová, Jana (referee)
Document type: Doctoral theses
Year: 2021
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: 1918-1938; Ceske slovo; content analysis; Czechoslovakia; eating habits; food journalism; historical analysis; history of everyday life; Lidove noviny; life style; microhistory; Narodni politika; newspapers; Pravo lidu; Rude pravo; Venkov; denní tisk; dějiny všednodennosti; gastronomická žurnalistika; historická analýza; každodennost; Lidové noviny; Národní politika; obsahová analýza; první republika; Právo lidu; Rudé právo; stravování; Venkov; České slovo; ČSR; životní styl

Institution: Charles University Faculties (theses) (web)
Document availability information: Available in the Charles University Digital Repository.
Original record: http://hdl.handle.net/20.500.11956/170138

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-454206


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > Charles University > Charles University Faculties (theses)
Academic theses (ETDs) > Doctoral theses
 Record created 2021-11-28, last modified 2024-01-26


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share