Název: Trendy a vzorce ve spotřebě masa v EU
Překlad názvu: Trends and Patterns of Meat Consumption in The European Union
Autoři: Teiml, Matěj ; Pleticha, Petr (vedoucí práce) ; Ehrenbergerová, Dominika (oponent)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2021
Jazyk: eng
Abstrakt: [eng] [cze]

Klíčová slova: Drůbeží maso; Hovězí maso; Maso; Panelováanalýza dat; Poptávka po mase; Vepřové maso; Bovine meat; demand of meat; Meat; panel data analysis; Pig meat; Poultry meat

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/147870

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-452481


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2021-10-10, naposledy upraven 2022-04-24.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet