Název: Analýza znalostí žáků oboru kuchař v bezpečnosti a ochraně zdraví na vybraném středním odborném učilišti
Překlad názvu: Analysis of the knowledge of students in the culinary industry in safety and protection of health on site of professional training
Autoři: Vrána, Jakub ; Hanušová, Jaroslava (vedoucí práce) ; Váchová, Alena (oponent)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2021
Jazyk: cze
Klíčová slova: Bezpečnost a ochrana zdraví; kuchař; kuchyně; učitel; škola; žák; chef; kitchen; pupil; Safety and protection of health; school; teacher

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/147922

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-451943


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2021-10-10, naposledy upraven 2023-12-31.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet