Original title: Detekce nedeklarovaných druhů ovoce v potravinových výrobcích pomocí molekulárně-biologických a instrumentálních metod
Translated title: Detection of undeclared fruit species in foodstuffs using methods of molecular biology and instrumental methods
Authors: Svobodová, Petra ; Wikarská, Monika (referee) ; Fialová, Lenka (advisor)
Document type: Bachelor's theses
Year: 2021
Language: cze
Publisher: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: apple; Baby food; DNA isolation; food adulteration; fruit puree; HPLC; qPCR.; Dětský příkrm; falšování potravin; HPLC; izolace DNA; jablko; ovocné pyré; qPCR.

Institution: Brno University of Technology (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Brno University of Technology Digital Library.
Original record: http://hdl.handle.net/11012/201295

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-449316


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > Brno University of Technology
Academic theses (ETDs) > Bachelor's theses
 Record created 2021-09-05, last modified 2022-09-04


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share