Název: Příprava jedlých antimikrobiálních obalů
Překlad názvu: Preparation of edible antimicrobial packaging
Autoři: Kozubová, Petra ; Dzurická, Lucia (oponent) ; Skoumalová, Petra (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2021
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: alginát sodný; antimikrobiální aktivita; Candida glabrata; chitosan; Escherichia coli; esenciální olej; hřebíček; jedlý obal; karboxymethylcelulóza; kopřiva; levandule; liposomy; máta; Potravinářský obal; rýmovník; skořice; Staphycococcus epidermidis.; vanilka; zázvor; antimicrobial activity; Candida glabrata; carboxymethylcellulose; chitosan; cinnamon; cloves; edible packaging; Escherichia coli; essential oil; Food packaging; ginger; lavender; liposomes; mint; nettle; rhinoceros; sodium alginate; Staphycococcus epidermidis.; vanilla

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/201224

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-449248


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2021-09-05, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet