Název:
Konkurence výroby hovězího a vepřového masa
Překlad názvu:
Competition of production of beef and pork meat
Autoři:
MICHALCOVÁ, Petronila Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok:
2008
Jazyk:
cze
Abstrakt: [cze][eng] Analýza různých faktorů výroby hovězího a vepřového masa ve vztahu ke konkurenceschopnostiAnalyse of various factors of production of beef and pork meat in relation to competition
Klíčová slova:
ceny; hovězí maso; konkurenceschopnost; náklady; prasata; skot; vepřové maso; výroba; beef meat; cattle; competition; cost; pigs; pork meat; prices; production Citace: MICHALCOVÁ, Petronila. Konkurence výroby hovězího a vepřového masa. České Budějovice, 2008. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Ekonomická fakulta
Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
(web)
Informace o dostupnosti dokumentu:
Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU. Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/5774