Název: Konkurence výroby hovězího a vepřového masa
Překlad názvu: Competition of production of beef and pork meat
Autoři: MICHALCOVÁ, Petronila
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2008
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: ceny; hovězí maso; konkurenceschopnost; náklady; prasata; skot; vepřové maso; výroba; beef meat; cattle; competition; cost; pigs; pork meat; prices; production
Citace: MICHALCOVÁ, Petronila. Konkurence výroby hovězího a vepřového masa. České Budějovice, 2008. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Ekonomická fakulta

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/5774

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-44866


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2011-08-22, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet