Název: Potraviny s označením protein a jejich výživová hodnota
Překlad názvu: Nutrition value of "Protein" labeled food
Autoři: Knížková, Šárka ; Dostálová, Jana (vedoucí práce) ; Kudlová, Eva (oponent)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2021
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: bílkoviny; fortifikace potravin; proteinové potraviny; sportovní výživa; výživová tvrzení; food fortifications; nutrition claims; protein; protein foods; sports nutrition

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/127532

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-448083


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2021-07-25, naposledy upraven 2023-12-17.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet