Název: Analýza podmínek tvorby klastrů v potravinářském průmyslu
Překlad názvu: THE ANALYSIS OF CLUSTER FORMATION WITHIN FOODINDUSTRY
Autoři: ŘEZÁČOVÁ, Eva
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2006
Jazyk: cze
Citace: ŘEZÁČOVÁ, Eva. Analýza podmínek tvorby klastrů v potravinářském průmyslu. České Budějovice, 2006. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Ekonomická fakulta

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/3509

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-44166


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2011-08-22, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet