Název: Optické metody kontroly fermentačních procesů a hodnocení kvality jejich produktů
Překlad názvu: Optical methods of fermentation processes and production quality control
Autoři: Gabriel, Petr ; Sladký, Petr (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Rigorózní práce
Rok: 2009
Jazyk: cze

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/24798

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-440945


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Rigorózní práce
 Záznam vytvořen dne 2021-05-30, naposledy upraven 2023-12-31.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet