Název: Obsah jodu v mléce
Překlad názvu: Content iodine in milk
Autoři: HRABEC, Miroslav
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2007
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: jod v mléce; Mléko; nadbytek jodu; sezóna; iodine abundance; iodine in milk; Milk; season
Citace: HRABEC, Miroslav. Obsah jodu v mléce. České Budějovice, 2007. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/3315

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-44011


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2011-08-22, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet